De fleste av mine innlegg fokuserer på voksne, men i dette, vil jeg gjerne dele med deg, tenåringer, et veldig viktig emne, den beste samtalen begynner å bruke.

Og selv om noen av dem kan virke litt «lame», er de fantastiske, og de gir deg gode resultater, enten med gutter eller jenter.

Men, som med voksne, før du bruker disse fantastiske forrettene, må du armle deg selv med selvtillit og et godt kroppsspråk.

Ikke tenk på deg selv at hvis du ikke er en kul fyr, vil disse samtalestarterne gjøre deg veldig interessant og attraktiv!

Dette vil ikke skje, det de skal gi deg, er et godt emne og gode spørsmål å spørre motsatt kjønn eller til og med tenåringer rundt deg som kommer til å være intriger og vil svare på deg og ha en samtale med deg.

Så her er de beste samtalestarterne for tenåringer:

Den første er:

«Hvem jukser flere gutter eller jenter?»

Dette er en av de beste samtalestarterne du kan bruke som tenåring, det er både spennende og veldig interessant også, og folk skal alltid forsøke å forklare seg selv og føle seg forpliktet til å få et poeng når du spør dem om en slik spørsmålet, tross alt, de ønsker å forsvare sine «sex» og deres rykte også.

Den andre gode samtale starteren for tenåringer er:
«Var du der?»

Selv om de fleste kommer til å finne denne samtalen starter litt kjedelig og på en eller annen måte ubrukelig, hvis de ikke har prøvd det, kommer de ikke til å forstå hvor flott det er!

Dette er ganske enkelt en av de beste samtalestarterne du kan bruke som tenåring, det kommer til å skape en umiddelbar intriger, og gutter eller jenter vil ønske å svare deg og spørre deg om hva som skjedde.

Men ikke fortell dem dumme historier som er veldig åpenbare og kjent for folk rundt deg, fortell dem noe spennende som har skjedd, og selv om de var der, vil de ikke fornærme deg for det, og de vil føle at du er spennende og interessant som en person.

Den tredje er:
“Wussup!”

Jeg liker å bruke denne samtalestarteren hele tiden, selv om jeg ikke er tenåring lenger, og jeg finner ut at det er både fantastisk og veldig enkelt å bruke og husk, jeg er sikker på at du kommer til å like det mye.

Den fjerde samtalestarteren for tenåringer er:
«Hvem lyver flere gutter eller jenter?»

Denne ligner den første forretten enormt, men det er litt annerledes, og hvis du bruker den med jenter, kommer de til å finne seg opptatt og de vil forsøke å forsvare sitt synspunkt.

Disse er definitivt noen av de beste samtalestarterne for tenåringer, hvis du har andre; vennligst legg inn dem i kommentarseksjonen nedenfor.