Noen ganger, i ditt ønske om å ha et bosatt liv som resten av vennene dine, prøver du å flytte forholdet du er i for fort til et forpliktet forhold. Den absolutte regelen å huske er at ethvert forhold er en reise og ikke et løp til alteret.

Som kvinner tenker vi ofte på livet i forhold til hendelser og ikke når det gjelder følelser. Vi beveger oss gjennom et forhold under en bestemt tidslinje som bare finnes i hodene våre. Han kan ikke ha samme tidslinje, og faktisk, sannsynligvis ikke. De fleste menn har ikke en tidslinje. Han har ingen konkret følelse av tid. Hvis det føles riktig, vil han bevege seg raskt mot engasjement – hvis ikke, kan han aldri komme dit.
Menn har en tendens til å plassere sine følelser, relasjoner og aktiviteter i bokser. Noen ganger blir ikke tingene i disse boksene adressert i flere måneder om gangen. To menn har kanskje ikke sett hverandre om 2 år, men kan ta opp vennskapet sitt fra hvor det gikk ut som om ingenting skjedde. Det er det mannlige sinnets velsignelse og forbannelse.

Hvis du arbeider mot dette, vil det føre til at han forlater, men når du jobber med det, blir du en intriger og noe som er verdt å forfølge.

Du kan ikke gå videre for raskt og be om en forpliktelse når du gjør det til fyrens ide. Når du ber om forpliktelsen, kan du like godt legge det opp. Minuttet du begynner å snakke om forholdet i stedet for å leve det, vil han svinge halen og løpe.

Men når du jobber med å bli den beste personen du kan være, uansett om du er med ham eller ikke, blir du ønskelig. Med andre ord vil han gjøre jakten, forfølge og planlegge å holde deg, mens du bare fokuserer på å være den beste du kan være. Dette er fordi du inspirerer ham og ikke leser en klesvask liste over ønsker, klager og spørsmål.

Ordet «forpliktelse» kan slå frykt inn i enhver manns hjerte. Men når ideen kommer fra sitt eget hjerte og han ønsker en forpliktelsens aktualitet uten å bruke ordet «forpliktelse», er han godt på vei til å glide en ring på fingeren eller flytte forholdet ditt til neste nivå som du begge ønsker.

Dette betyr ikke at han ikke vil bruke ordforpliktelsen, men det vil bety at det kommer fra ham og ikke fra deg.

Å vite hvordan man får en mann til å ha ideen selv er en kunstform. Å perfeksjonere at kunstform betyr bare å gjøre deg selv ønskelig, og han vil forfølge deg uten at du gjør noe annet for å oppmuntre ham.