Når du vurderer sikkerhet i et online dating samfunn, er det to forskjellige områder som du bør vurdere. Både sikkerheten til kredittkortet ditt og din personlige sikkerhet er viktige hensyn.
* Se etter en bedre forretningsforsegling eller et annet godkjenningsstempel.
* Nettadressen – eller navnet i nettleservinjen – skal starte med en

* Vær oppmerksom på kommunikasjon fra datingsiden som enten de ble hacket eller handlekurven / betalingsprosessoren du gikk gjennom, ble hacket.

Beskytt kredittinformasjonen din ved å få et engangs kredittkortnummer fra kortfirmaet som ikke kan brukes igjen.

* Se etter et nettsted som har et beskyttet og privat e-postsystem. Dette betyr at du kommuniserer via nettstedets e-postsystem, og dine personlige opplysninger blir aldri delt før du deler den.
* Ditt brukernavn skal ikke være relatert til e-postadressen din.
* Vær sikker på at nettstedet har et blokkeringsalternativ, slik at du kan blokkere noen fra å se profilen din eller kontakte deg.

* Ikke tro alt du leser. Folk har en tendens til å lyve om noen ting – alder, størrelse, barn, yrke. Det er ikke en god måte å starte et forhold, men de gjør det uansett.
* IKKE avslør dine personlige data før du har møtt enkeltpersonen – på et OFFENTLIG sted – flere ganger. Konfigurer en e-postkonto som ikke knytter til navn eller adresse.

* Prøv å ikke skynde deg i forhold. Jeg kan være tøft å inneholde din entusiasme, men det er den sikreste ruten å ta.

Selv om du bestemmer deg for å snakke i telefonen, bruk et taletal fra Google som ikke er koblet til hjemmenummeret ditt eller personlige opplysninger som alle kan få tilgang til.

* Hvis du blir chikanert av noen, rapporterer du dem til datingsiden. De er der for å overvåke og hjelpe deg.
* Unngå å fortsette samtaler med alle som løgner, er skremmende, truende, bruker upassende språk, legger inn upassende bilder eller er lett angrepet.
* Når du møter for første og andre gang, gjør det offentlig. Pass på at du har to venner som vet hvor du skal og hvem du er med. Gi dem den andre personens telefonnummer og navn / brukernavn på nettstedet.

* Vær forsiktig med menn og kvinner som ser ut til å bli varme og kalde. Med andre ord, de kontakter deg umiddelbart etter e-posten din, og du venter på dager for neste e-post. Noen ganger blir vi opptatt eller reiser, så gi litt nåde, men hvis det er et mønster, er det noe du må vurdere før du møter dem.
* Ikke stol på alle hvis online persona er forskjellig fra personen du e-post eller møtes. Hvis bildet er åpenbart noen andre, kan du være dating noen som er gift.

* Ingen bør be om økonomisk informasjon, penger, økonomisk assistanse, eller be deg om å investere i noe.
* Vær forsiktig med folk som er ivrige etter å vite om rikdom og eiendeler.
Dating, online eller offline, er ikke en risikofri sone. Det lønner seg å være årvåken for å beskytte din sikkerhet: personlig, økonomisk og følelsesmessig.