Fra begynnelsen av tiden har menn forsøkt å finne de ultimate måtene å møte kvinner, men dette har vist seg å være alltid vanskelig og risikabelt!

Ikke lenger, jeg kommer til å dele med deg min ultimate måte å møte en kvinne og gjøre henne som deg veldig fort, jeg skal ikke bruke trickery ideer eller NLP, jeg skal bare gi deg tips om hva du bør gjøre for å gjøre henne som deg veldig raskt.

Min ultimate måte å møte kvinner består av fem trinn som du bør oppnå feilfritt, hvis du gjør det, er du enkelt garantert å ha stor suksess med kvinner raskt og enkelt.

Det første trinnet er å ha kontroll over deg selv og ditt sinn.
Selv om du har en fin måte å møte kvinner, vil du ikke ha suksess med mindre du får tankene dine og kroppen din til å jobbe med deg.

Kvinner er svært komplekse skapninger, de skal analysere menns bevegelser og atferd hele tiden for å se om de skal gjøre gode partnere eller ikke.
Hvis du ikke er vant til å møte kvinner og samhandle med dem, vil kroppen din og ditt sinn forråde deg hele tiden.

Det er derfor de fleste gutta har så mange problemer med å møte kvinner, det er fordi når de prøver det, vil deres sinn og organer skru opp ting raskt for dem.

For eksempel, du så en nydelig kvinne som du vil nærme deg, din hjerne vil umiddelbart begynne å fortelle deg at du kommer til å mislykkes, og at den ikke er til bruk, så kroppen din skal begynne å rive, rødme og beina dine går å bli blokkert som om du skal dø!

Dette er hva jeg mener ved å ikke ha kontroll over kropp og hjerne når du møter kvinner.
Dette er det viktigste hinderet for å komme over, hvis du ikke gjør det, uansett hvor mye informasjon du skal få om å møte kvinner, vil du mislykkes!

Så hvordan tar du kontroll over tankene dine?

Svaret er litt vanskelig å søke på, men det vil fungere hver eneste gang.

Når tankene dine begynner å sette hindringer på vei til suksess, lukker du øynene og puster dypt og sakte og forestiller seg selv å skrive i et stykke papir alle dine negative ideer og deretter brenne papiret.
Stol på meg; Dette er en av de beste måtene å kvitte seg med negativ tenkning fra livet ditt.
I begynnelsen vil det være veldig vanskelig, men med øvelse kommer tankene dine til å frykte å komme opp med negative ideer fordi du vil straffe den for å gjøre det.

Det andre trinnet er å ha kontroll over ytre utseende.

Den beste måten å møte en kvinne på er å bli ønskelig, og du kan ikke bli ønskelig med mindre du tar godt vare på ditt utseende.

De fleste gutta forestiller seg at kvinner bare bryr seg om personlighet, dette er ikke sant, alle kvinner bryr seg om din personlighet og ditt utseende også.

Hvis du bare tar hensyn til din personlighet og glemmer ditt utseende, vil kvinner tenke på deg som en taper, og hvis du bare fokuserer på ditt utseende og glemmer din personlighet, vil kvinner tenke på deg som en taper og en spiller!

Jeg er sikker på at du allerede har lagt merke til dette: kvinner kommer til å se etter ønske når en seriøs fyr går i nærheten av dem! Det er enkelt, kvinner er mennesker, tross alt, og de søker skjønnhet i sine liv.
Så, ditt neste oppdrag er å begynne å bry deg om ditt utseende og å starte med bare å ha flotte klær og flotte antrekk.

Jeg skal ikke fortelle deg nøyaktig hvordan du skal kle på deg, men det er noen klare regler som garanterer din suksess med kvinner. Disse reglene er veldig enkle:

Ta alltid vare på dine små detaljer, neglene dine, håret, tennene må være perfekte
Ikke gå ut uten å polere skoene dine

Sett alltid god cologne valgt og godkjent av andre kvinner, du kan gå til Amazon.com og sjekke ut gutta colognes og lese anmeldelsene som kvinner postet

Ta en kvinne med deg og la henne rådgjøre deg om hva du skal ha på deg og hvordan du skal bruke den, og hvis du ikke har en kvinne i livet ditt akkurat nå, spør du bare kvinner på varehus, de hjelper deg med glede.

Det tredje trinnet er å vite hvor du skal møte kvinner.

Dette trinnet handler om å kjenne de beste stedene å møte kvinner som allerede ser etter deg.
De fleste gutta tror at en klubb eller bar kan være et fantastisk sted å møte kvinner, dette er helt sant hvis du er interessert i full og upålitelig kvinner, prostituerte og sterk konkurranse fra andre gutter. Derfor bør du unngå barer og klubber , de vil bare gi deg problemer hvis du ikke er klar over hva du gjør.

De beste stedene å møte kvinner er:

Bokhandlere hvis du liker å lese

Helsekostbutikker

Kirken, stol på meg, mange kvinner ser allerede etter deg der fordi de tror at en fyr som går til kirken, må være en seriøs og en fin fyr, en fangst.

  1. Lokalt supermarked
  2. Kaffebar
  3. Og varehus

Dette er de sikreste stedene å møte kvinner fordi de fleste kvinner er ute etter deg, eller de er avslappet og føler seg komfortable, så de vil ikke forkaste deg voldsomt, de vil være veldig hyggelige og vennlige mot deg.
Det fjerde trinnet er å vite hvordan du nærmer deg disse kvinnene.

En av de viktigste ideene du trenger å forstå fra dette innlegget er at nærmer kvinner er et tallspill.
Ved dette mener jeg at jo flere kvinner du skal nærme seg, jo mer suksess skal du få.
Stopp med å fokusere på bare en kvinne, dette er sløsing med tid og sløsing med energi og ressurser. Du må nærme minst ti kvinner hver eneste uke for å bli avslagssikker, jeg har gått gjennom dette og stoler på meg, det er veldig lett , du trenger bare å planlegge din uke fremover.

Nå, la meg fortelle deg om en avslagssikker metode for å nærme seg kvinner.

Det første du må gjøre er å finne en kvinne du vil nærme seg, og begynn å merke hva hun gjør, for eksempel hvis hun ser på noen kosttilskudd, gå til henne og spør henne om råd om ernæring, stol på meg mest kvinner vil aldri avvise deg hvis du går til dem som ser bra ut og har et fantastisk smil, de skal bare si nei hvis de allerede er i et forhold eller ikke er interessert, og hvis de er interessert, vil de smile tilbake på deg og velkommen dine fremskritt.

Begynn å chatte med henne og begynne å bli kjent med henne litt, la henne snakke om seg selv og hva hun gjør, la henne få ut litt av hennes personlighet i samtalen, fortsett å spørre henne om ting hun gjør og hvorfor hun har valgt et bestemt merke over en annen etc.
Kvinner elsker å snakke, og når de finner en fyr som vil lytte til dem, vil de snakke enda mer og de skal føle seg veldig komfortable og rolige med ham.

Og det femte trinnet er å vite hvordan du får telefonnumre.

Denne ultimate måten å møte en kvinne kan ikke være fullstendig uten å vise deg hvordan du får telefonnumre.

Det er fordi det ser bra ut, å ha gode tanker og å nærme seg en kvinne, er ikke nok hvis du ikke kan bli kjent med henne mer og skape et sunt og tilfredsstillende forhold med henne.
Så den beste måten å få telefonnummeret hennes er, forteller henne at du har det gøy å snakke med henne, smil på henne, og bare ta et stykke papir og en penn fra lommen, prøv å kjøpe en iøynefallende og god- ser penne, kan du finne noen flotte på Amazon.com

Hvis hun ikke vil gi deg sitt telefonnummer, bare se på henne rett i øynene, smil på sitt lille og ikke si noe, bare gi henne pennen og papiret.

Hun vil gjøre det hvis du er insisterende nok, hvis hun ikke gjør det, fortsett, trenger ikke å kaste bort tiden med henne.

Dette er den beste måten å møte en kvinne på, det er på samme måte som jeg har brukt mange ganger og stoler på at det vil fungere for deg også.