Når to lag kjemper og man vil overgi seg før tap av noe mer liv eller poeng på tavlen – avhengig av hva som spilles ut – legger overgivende lag et hvitt flagg. I noen tilfeller er det hvite flagget mer metaforisk enn fysisk. Når du er dating, er det noen røde flagg som menn våger uten å innse. Når du ser disse røde flaggene, er det viktig å enten løpe eller holde et mer våkent øye med det spirende forholdet for å avgjøre om det var en anomali eller hans konsekvente oppførsel.

Sex er et av de røde flaggene.

Du kan holde hånden din oppe akkurat nå og si – VENT! Men jeg liker sex. Hvorfor er det et rødt flagg?
Det er flere grunner til at sex kan være et rødt flagg som forteller deg at denne fyren ikke er interessert. Selvfølgelig, hvis du bare vil ha en nattstand og bryr deg ikke om han noen gang ringer deg igjen, så ingen bekymringer! Men hvis du er mer interessert i et forhold enn en rulle i høen med en fremmed, så er det derfor du bør passe på.

De fleste gutta vil spørre, men det er opp til deg å definere grensene. Gutter som er interessert i langsiktige relasjoner, er ikke interessert i å hoppe i sekken med deg på første eller andre dato. Hvis du tilbyr, vil de ikke slå deg ned. De er likevel menn! Men plutselig blir du flyttet fra det potensielle langsiktige, ekteskapsinnsatte forholdet til et uformelt datingsamarbeid eller venner med fordeler. Selv om gutta elsker sex, vet de også nok til å skille seg sammen med kvinner som er for villige til å hoppe inn i sengen fra de som er interessert i et ekte følelsesmessig forbundet forhold.

I noen tilfeller vil du høre denne nye flotte fyren fortelle deg at han bare ikke er typen kjæreste eller at han ikke er interessert i en kjæreste akkurat nå. Det er bare en dårlig tid i livet – ingenting galt med deg! Da begynner hjulene å snu og du tror, ​​«sex kan trekke oss nærmere sammen og skifte seg.»

Glem den tanken! Mens han ikke vil slå ned sex, er han virkelig ikke interessert i et engasjert forhold, og sex vil ikke forandre seg. Faktisk er det ikke mye som vil forandre seg. Hvis du vil ha et engasjert forhold, så er det på tide å kutte tapene dine og begynne å se et annet sted.

Og så. . . Det er mennene som ikke respekterer grensene dine. Noen ganger går du inn i en og annen fyr som vil ha litt noe – noe uten en forpliktelse, eller hvem vil ikke respektere ditt «nei» svar. Disse gutta er sjeldne, men de eksisterer. Det er viktig å være i trygge områder med alle menn som du blir kjent med dem, slik at du ikke finner deg selv i stand til å forsvare deg uten hjelp utenfor. Når du finner + sporadisk kryp, er det på tide å løpe. De fleste av disse gutta vil ikke forsøke å stalke deg, så det er sannsynligvis ikke nødvendig å endre nummeret ditt.

Sex er noe du og din engasjerte kjæreste bør snakke om. Hvert par vil definere sitt fysiske forhold forskjellig, men det bør være noe du begge er enige om å følge med og ikke noe du bruker til å knytte ham eller noe han bare vil ha fra deg før du går videre.