Det er så mange tegn på trengende kvinner jeg kan snakke om i dette innlegget, men jeg foretrekker bare å håndtere de viktigste.

Så, hvordan å vite om kvinnen du er med er nødvendig eller ikke !?
Vel, det er ganske enkelt hvis du er i kontakt med dine følelser og også i kontakt med grunnleggende kroppsspråkskilt.

Det første tegnet du er med en trengende kvinne er at hun alltid prøver å kommunisere med deg.
Du må forstå at trengende kvinner føler et tomrum og et behov inni dem, de har tomhet de ikke kan håndtere seg selv, de kan ikke akseptere seg selv for hvem de er, behovet for alltid å ha deg rundt dem for å føle seg lykkelig og være «dem selv»!

Så det første tegnet må du være oppmerksom på når du arbeider med trengende kvinner, er det faktum at de alltid prøver å kommunisere med deg, de vil sende deg tekster, de vil fortsette å snakke med deg i lang tid på telefonen, og viktigst av alt, de vil prøve å være med deg så mye som mulig.

Hvilket er det andre tegnet, prøver å være med deg fysisk.

Behagelige kvinner vil finne det veldig enkelt å tilby seg selv og deres kropper til mannen de liker, med dette mener jeg at de skal bruke sine kvinnelige attributter for å «holde deg» rundt!

Som er veldig ødeleggende for selvtillit og det kommer bare til å skape en ond sirkel hvor de kommer til å føle et tomrom når de har deg rundt, som bare kommer til å bli fylt av mer behov og flere problemer for deg.
La oss nå snakke om det tredje viktigste tegnet når det gjelder trengende kvinner: prøver å vinne favoriseringene dine.

Ved dette mener jeg at trengende kvinner alltid skal prøve å få dine positive meninger om dem, prøve å øke smaken av dem, og viktigst, prøv å vinne deg til deres sak!

Ved dette betyr jeg bare at trengende kvinner alltid vil ønske deg å komme rundt, de vil fortsette å følge deg, «trakassere deg» bare for å fortelle dem at de er fine, og at de er normale!

Og dette har mange implikasjoner og mange manifestasjoner, for eksempel noen trengte kvinner når de alltid spør deg om din mening om dem, mens andre alltid kommer til å klage på at de ikke bruker nok tid med deg.
Generelt er det viktigste tegnet å vite at du er med en trengende kvinne:

Hva ditt hjerte kommer til å fortelle deg!

Hvis du føler deg komfortabel rundt henne, så er du definitivt med en kvinne som føler seg bra om seg selv, men hvis hun alltid gjør deg ubehagelig og får deg til å føle at du må ta vare på henne for å få henne til å føle seg glad , så la meg fortelle deg dette: du er med en veldig trengende kvinne som skal gjøre livet ditt elendig og hvem skal skape mange problemer i livet ditt, blant annet å isolere deg fra folkene som elsker deg og folkene som føler seg bra om deg.

Ja, du må forstå at trengende kvinner prøver å få deg til seg selv, de hater konkurranse fordi det kommer til å senke oppmerksomheten du betaler for dem, og de kommer til å føle seg svake.

Så hva skal jeg gjøre om trengende kvinner?

Dessverre er det eneste du får lov til å forlate dem, for hvis du blir med dem lenge, vil de suge din energi, de kommer til å suge din gode og positive mentalitet, og enda verre er de kommer til å holde deg elendig.