Jeg skal presentere deg syv flotte parfymer som tiltrekker kvinner til menn hele tiden, disse parfymer er ikke bare veldig rimelige, men de er ukjente for de fleste gutta.

Å bruke god parfyme er en av de enkleste tingene du kan gjøre for å tiltrekke kvinner. Faktisk kan jeg ikke tenke på en enklere teknikk for å gjøre kvinner som deg når de kommer nær deg.
Men det er mange parfymer og merker i butikker, og det er vanskelig å velge det beste på grunn av alle annonsene.

Disse parfymer du skal lese om i dag, er ikke bare garantert å tiltrekke seg kvinner, de er også veldig hyggelige å lukte og ha på seg hele dagen.

Jeg fant dem ikke av meg selv! De ble anbefalt til meg av mange kvinner jeg kjenner, og jeg har fått hundrevis av komplimenter fra mange kvinner på jobb og sosiale sammenkomster.

De har vist seg å fungere!

Med sin søte og krydrede aroma er Hugo en av de yummiest parfymer for menn.
Prisen er praktisk og en liten flaske vil vare deg i evigheter!
Jeg sprayer vanligvis to sprayer på nakken, og det vil vare meg hele dagen. Tidligere pleide jeg å bruke Cool Water, det er en fantastisk parfyme for menn også, men jeg pleier å ikke like det faktum at de fleste gutta allerede vet om det.

Dette er det beste jeg virkelig liker om Hugo, bare de kule gutta bruker det!

Jeg visste ikke om denne parfymen før den ble nevnt av meg av en leser fra min forrige blogg, han fortalte meg om alle de store kommentarene han fikk fra kvinner, og at denne parfymen var sannsynligvis den minst kostbare og mest attraktive.

Da jeg prøvde det, kunne jeg ikke tro på aromaens kvalitet, du må prøve det!
Det du sikkert vil like om Burberry Brit er at det ikke er en overveldende parfyme.
De fleste parfymer for menn har en tendens til å ha sterke og voldelige utbrudd av dufter når du først bruker dem, de er overveldende og prangende!

Dette er ikke tilfellet med Burberry Brit, det lukter bare sexy og attraktivt!
Denne duften er maskulin, ren og litt grov.

Det er det kvinnene liker og føler seg mest tiltrukket av når det gjelder menns parfymer.
Dette er sannsynligvis en av de beste parfymer for menn, iført det med fine klær, er som å ha et prangende tegn over hodet ditt som blinker: «Jeg er sexy!»

Lukten er helt magnetisk til damene, forrige gang jeg la den på, en kvinne i bussen spiste nesten meg med øynene hennes!

Hun kunne ikke se bort og jeg var litt flau litt!

Men ikke bekymre deg, hvis du legger to spray eller mindre, vil du bare lukte fantastisk og attraktiv.
Det beste jeg liker om denne cologne er at det er helt ukjent for de fleste gutta, noe som er flott fordi når kvinner lukter det på deg, kan de ikke finne ut hva det er og det etterlater dem forvirret og vil vite mer om deg.
Lukten er salt og vil minne deg om stranden, det er derfor de fleste kvinner elsker det; det minner dem om glade minner og glade begivenheter på stranden.

Tro meg, dette er veldig viktig i en god parfyme, den må gi gode følelser til kvinner, så de skal forene de positive følelsene med deg.

Dette kan høres veldig og urealistisk, men det er sant.

Du kan ikke gå galt ved å velge Bvlgari Aqua, og kvinner vil bevise dette for deg.
Det var en kvinne som fortalte meg å få det; Hun var så imponert over at hun kjøpte den til kjæresten ved mange anledninger.

Det er rart, men kvinner kan ikke motstå lukten, de må enten se på deg eller komplimentere deg.
Selv om jeg ikke er en stor fan av sanger Usher, tror jeg at hans signatur parfyme for menn er et av de beste du kan få.

Lukten har en tendens til å være litt svak, men hvis du sprayer mer enn to sprayer, vil det komme ut fint og sterkt.

Denne parfymen for menn vil tiltrekke seg mange øyne på deg, kvinner kommer fra ingensteds og komplimenter deg eller bare fortsett å se på deg, ønsker deg.

Den eneste tingen jeg virkelig ikke liker om dette cologne er at de fleste gutta som bærer det, er tenåringer og unge menn, jeg er selv ung, jeg er tretti år gammel, men jeg tror at denne parfymen er for tenåringer og twentysomething menn.

Du vil ikke tro på meg når jeg forteller deg at denne parfymen for menn har solgt siden 80-tallet!
Det er en bestselger, mange menn og kvinner vil fortelle deg at dette er rett og slett den beste parfymen for menn.

Duftene er harmonisk balansert, og du kan ikke få nok av det.

Kjæresten min sprøyter alltid litt på hennes klær, hun forteller meg at hun liker lukten min.
Jeg bruker det ikke så mye, men når jeg gjør det, pleier jeg å legge merke til at mange kvinner begynner å se og gi mer oppmerksomhet til meg.

Dette er definitivt en flott cologne å ha.

Dette er en fantastisk cologne for menn, lukten er fantastisk og veldig aromatisk, det er også svært attraktivt for kvinner, men en milliard gutter der ute bruker det hver dag!
Når jeg går, spesielt til klubber, pleier jeg å lukte det, de fleste gutta tror at de setter en veldig attraktiv parfyme, men sannheten er at de fleste kvinner vet om det og allerede tenker at hvis du bruker den, er du enten en loser o er en spiller!

Så, denne parfymen er ekstremt attraktiv og fantastisk luktende, men gutta har det hele tiden, slik at det ser billig og uverdig ut.

Dette er de beste parfymer som tiltrekker kvinner hele tiden, hvis du kjenner andre, kan du dele dem i en kommentar.