Det er mange mennesker i disse dager som har blitt utro på og forrådt på andre måter av sine partnere. Dette er partnerne som skulle elske og støtte dem. Likevel viste de seg å være litt mer enn snigende, conniving, juks og virkelig fortjente ikke hva de hadde. Merkelig nok, disse samme moralsk mangelfulle individer vil gå tilbake og lure på nøyaktig hva som skjedde.

Hvis disse relasjonene hadde vært litt mer åpne, ville det vært alle de sniker seg rundt, lyver og jukser på gang?

Kanskje, fordi de som virkelig er avgjørende, vil vanligvis finne en måte. På den annen side har det kanskje ikke vist seg å være et slikt sjokk for partneren som ble feil behandlet. De ville ha plukket opp på små hint og ledetråder at partneren deres prøvde å jukse på dem.

Mennesker som har blitt mishandlet på denne måten i relasjoner, kan finne det vanskelig å stole på noen igjen. Av denne grunn kan det være lurt å begrense mengden personvern i sitt neste forhold. Tanken bak denne tankegangen er at du bare trenger total personvern hvis du har noe å skjule. Gitt, det er noen ting som alle bør ha privatliv for, for eksempel badbesøk og andre intime ting. Men hvorfor trenger du å skjule e-postpassordene dine fra hverandre? Planlegger du å få e-postmeldinger som du ikke vil at partneren din skal se? Trenger du virkelig å flytte bort fra partneren din for å motta telefonsamtalen eller lese den meldingen?

Igjen betyr dette ikke at du må peering over hverandres skuldre mens du leser e-post. Det betyr ganske enkelt at det ikke burde være behov for så streng personvern med mindre det er noe du skjuler fra hverandre. Det første som kommer til hjernen er at en av dere trenger å skjule nettbaserte samtaler med andre. I hvert fall det er hvilke partnere som har blitt utrodd på før, kanskje tror. Dette er en av de viktigste grunnene til at par skal være komfortable nok til å være helt åpne med hverandre.

Når du tenker på det, bør det være unødvendig å elske noen å holde for mange ting privat fra hverandre. Tilliten til et veldig godt forhold bør være av et slikt nivå at ingen av dere burde være bekymret for hva den andre gjør. Et virkelig godt forhold vil ikke holde behovet for å holde passordene hemmelige eller andre ting. Når du har et helt åpent forhold på denne måten, trenger du ikke å bekymre deg for at hemmeligheter blir holdt på hver side.

Selvfølgelig krever denne typen forhold det største i tillit, som er den klissete delen av det hele. Derfor kan det være ganske vanskelig å vite om du kan ha denne typen forhold, spesielt når du har blitt forrådt tidligere. Så du må være ganske forsiktig. Selvfølgelig er det nødvendig med en viss forsiktighet i alle relasjoner, spesielt i begynnelsen. Så, forhåpentligvis vil du bli kjent med hverandre til det punktet hvor du kan ha denne typen tillit. Personvern er bare ikke alt det er sprukket opp for å være.