La meg dele med deg i dette innlegget noen av de beste sitatene for å få kjæresten din tilbake, de fleste er veldig dristige og er også veldig viktige å si og bruke som foreslått i dette innlegget, men først og fremst la Jeg gir deg noen svært viktige regler for å følge med før du bruker disse sitatene for å gjøre opp med kjæresten din:

Når du bruker følgende sitater, prøv å ikke le, prøv å ikke smile, og prøv å være oppriktig med kjæresten din, enda bedre, begynn å smsere henne først, ikke prøv å møte ansikt til ansikt og bruk disse sitatene, hun kan finne ut at du bare prøver å få henne tilbake ved å bruke klare materialer som du har kopiert fra internett!

Dette er hva de fleste gutta ikke forstår: det er det faktum at jenter vet at vi kopierer ting fra internett for å imponere dem, og selv med en veldig alvorlig sak som å få våre kjærester tilbake! Du må være veldig forsiktig, og ikke bruk sitater som ikke ser ut som din egen stil som er sikker på å forårsake problemer!
Så, prøv å høres seriøst, prøv å ha et jevnt og avslappet kroppsspråk, og prøv å skrive henne først og få henne til å kommunisere med deg litt, før du bruker disse sitatene for å få henne tilbake.

Så uten videre, her er de beste sitatene for å få kjæresten din tilbake:

Den første er:

«Jeg vet nå hvorfor jeg føler meg så trist; Det er fordi du ikke er med meg! »
Selv om dette sitatet kan høres litt enkelt og veldig kort, er det et av de beste å få kjæresten din til å forstå at du ønsker å få henne tilbake med deg, og grunnen til at du må bruke dette sitatet i begynnelsen er fordi det er enkleste, den har ingen «store» følelser, bortsett fra å savne henne, festet til det!

Det er derfor kjæresten din vil sette pris på det enormt fordi hun kanskje hater deg litt, hun kan føle seg veldig sint på deg, så hvis du bruker mange sitater med henne for å få henne tilbake, vil hun ikke like det mye, ikke si deg!

Det andre sitatet for å få kjæresten din tilbake er:

«Jeg føler meg så tom inni uten deg»

Igjen, jeg prøver ikke å gi deg de «mest kraftfulle» sitatene for å få kjæresten din tilbake, de kan skade din innsats først! Prøv å bruke disse først; de er mye mer «jevnere» og effektive også!

Det tredje sitatet er:

«Jeg savner deg så mye, når kommer du tilbake?»

Selv om jeg ikke liker å bruke dette sitatet mye, er det en av de mektigste å få kjæresten din tilbake, men du må være forsiktig, hvis hun ikke er villig til å motta et slikt sitat fra deg, vil hun ikke liker det mye, faktisk kan hun til og med føle seg harmig, og hun kan føle at du bruker henne og bare prøver å manipulere henne! Så, bruk først de første sitatene i begynnelsen, da, denne!

Det fjerde sitatet for å få kjæresten din tilbake er:

«Min feil var at jeg ikke satte pris på deg slik du fortjener når du var med meg, nå føler jeg deg fortapt uten deg og livet mitt er så tomt og mørkt, her er det jeg skal gjøre: vær den beste kjæreste mulig! »
Problemet med de fleste gutta er at de skal hoppe til dette sitatet først, eller noe lignende, for å få sine kjærester tilbake, og dette er en stor feil! Ikke prøv å bruke de store kanonene først, bruk enkle sitater som viser til kjæresten din at du liker henne mye, og du vil gjerne ha henne tilbake, men samtidig prøve å eskalere ting med henne og få henne til å forstå at du vil ha henne i livet ditt igjen og at du føler deg tom uten henne, med andre ord at du savner henne.

Dette er noen av de beste anførselstegnene for å få kjæresten din tilbake, hvis du har et spørsmål eller et forslag, vennligst legg det inn i kommentarseksjonen nedenfor.