Long Distance Relationships Ground Rules – Dating InfoTips I ethvert forhold må du ha grunnregler som holder paret jordet og fremover. Men når du arbeider med et langdistanseforhold, er disse grunnreglene enda viktigere. Det er fordi du ikke har mulighet til å vokse forholdet ditt så raskt som du gjør når du bor i nærheten. Denne mer intermitterende kommunikasjonen bremser veksten i forholdet, som kan forsterke båndet, men det kan også føre til feilkommunikasjon. Å ha grunnregler som du begge følger kan gjøre denne reisen tryggere og morsommere.

Det er flere grunnregler som du kan diskutere, og disse kan be deg om å tenke på andre. Husk å være ærlig med hverandre og ta opp ting du føler deg ubehagelig om. Å være usikker og usikker, vil utdype din respekt for den andre personen, øke din mistillit og gjøre et vellykket resultat mindre sannsynlig.

1. Kommunikasjon: Det er viktig å snakke om akkurat hva du kan og ikke kan snakke om mellom deg – og når. Fordi du er miles unna hverandre, blir kommunikasjon over telefon-, tekst- og videosamtaler svært viktig. Mens du ikke vil gå over bord med meldingene, vil du holde kontakten. Bare hver av dere kan bestemme hva som er nok, og hva er for mye.

2. Monogami: Dette er et spørsmål som er best diskutert og ikke igjen til fantasien. Det kan være vanskelig å snakke om, men hvis du ikke blir den ene eller den andre, blir den ødelagt.

3. Besøk: På grunn av den fysiske avstanden er det ikke mulig å foreta et raskt 20-minutters besøk. Du kan ikke møte for kaffe mellom avtaler, kan ikke hoppe over til middag eller møte for is på slutten av en lang dag. I stedet må du stille forventninger til hvor ofte du besøker og hvem som reiser. Prøv å dele reiseansvaret, eller en av dere vil føle seg tatt for gitt.

4. Farlige situasjoner: I et forhold er det flere forskjellige situasjoner som kan presentere farlige alternativer til en eller begge deler. Det er viktig at du adresserer disse, spesielt når du er i et langdistanseforhold. Spise lunsj med kolleger, gå ut med en drink med venner, filmer med en venn – alt sammen med de motsatte kjønnevennene, er farlige situasjoner. Når du er ensom og savner din betydelige andre, kan det være altfor fristende å falle i armene til en klar og villig partner. Snakk om hvor dere begge vil tegne linjen og deretter snakke konsekvent om hvordan dette fungerer for deg.

5. Meldinger: Å få en tekstmelding fra partneren din på midten av dagen kan gi et varmt smil til ansiktet ditt. Men å få dem hver time kan være irriterende, overveldende og stalk-ish. Snakk om grensene dine!

6. Planer: Når du bor i forskjellige byer og har forskjellige tidsplaner, er det flott å vite hvor partneren din er i løpet av dagen. Dette kan bidra til å lindre angst og sjalu.

7. Tillit: Mens det kan virke litt tydelig for en, den andre eller begge, har tillit mellom deg når det er mange miles mellom deg, er utrolig viktig for et vellykket resultat. Tillit må oppnås ved å gjøre det du sier når du sier at du skal gjøre det, aldri lyve, fortelle sannheten, være ærlig og leve opp til partnerens rimelige forventninger. Men en gang tapt er det vanskeligere å få tillit tilbake enn det er å tjene det i utgangspunktet.

8. Å være der på gode dager og dårlige: Bor i samme by, det er lett å løpe over når partneren din har en dårlig dag. En massasje, en fin middag og godt rop kan noen ganger gjøre underverk for å binde forholdet ditt. Men det kan være nesten umulig å leve lang avstand. Det er viktig at partneren din vet at du er der for dem på gode dager og dårlige, uansett hvordan de foretrekker det. Du vil kanskje gråte eller snakke det ut, partneren din vil kanskje bare vite at du støtter dem og deretter snakker om noe annet for å få tak i det. Du gjør hva de vil og ikke hva du vil.