Det som tiltrekker menn til kvinner i menns øyne, kan være langt fra det du faktisk tror. Selv om menn er visuelle skapninger, er sandtidsglassfiguret, de glatte leppene, cascading håret, lys og sympatisk nærvær ikke en 100% garantert attraksjon for menn. Men kvinner er skapt vakkert naturlig og har evnen til å tiltrekke seg noen mennesker. Å finne ut hva menn faktisk ønsker er nøkkelen til å låse opp sine ønsker.

Å forstå at i tillegg til fysiske skjønnhetsmenn er sterkt tiltrukket av kvinner som har imponerende egenskaper som god karakter, er tillit og intelligens avgjørende.

God karakter inkluderer attraktiv oppførsel og sjarmerende personlighetstrekk. Tillit på den annen side slår noen fysiske feil og bringer ut en indre styrke som er så uimotståelig for en mann. Andre steder utfordrer intelligens menn og får dem til å føle at de må være smartere for å få deg. En intelligent kvinne er godt informert og ikke redd for å møte noen utfordringer fordi hun tror at hun kan gjøre hva menn gjør. Dette får mannen til å jage henne og vil være med henne.
God grooming er en annen ting som umiddelbart kan slå på en mann. En smart velpleidede kvinne tiltrekker seg en mann som hun ser godt ut og godt dyrket. Hun ser ut til å ha tatt seg tid til å gjøre seg selv og dermed vil definitivt kunne holde henne rent. Renslighet er en dyd som menn ønsker og ønsker å finne i en kvinne. Ingen mann vil ha en rotete kvinne som ikke kan presentere seg.

Foruten pleie er respekt kanskje den største attraksjonen hos kvinner til menn. Enhver vil respekteres av en kvinne siden etableringen.

Respekt er skildret i hvordan du snakker med mannen, din vennlighet, innsending, lytteferdigheter og svar på ham. Å få en mann til å føle seg disrespected gjennom uhyrlige handlinger som å rope på ham, være ulydig og uhøflig er et øyeblikk avslag for menn.

Bortsett fra de enestående dyder er det andre ting som tiltrekker menn til kvinner som de ønsker å danse eller gifte seg med. Forskning har vist at menn er tiltrukket av kvinner for bare en dato på grunn av funksjoner som deres lepper, hofter, bryst, øyne, tannformel, hår eller generell kroppstype (tynn / fett). Andre dyder og faktorer er seksuell kjemi, ømhet, sans for humor, kommunikasjonsevner, intellektuell smarthet og godhet. For ekteskap tiltrekker kvinner menn på grunn av sin seksuelle appell, seksuell dyktighet, kroppstype, varm natur, generøsitet, utseende, økonomisk status, personlighet, kommunikasjon og respekt.

Ikke vær bare en annen kvinne. Be noen som de vil fortsette å tenke på, noen verdt beundring og respekt, noen unike. Dette er hvordan man tiltrekker menn.