Dating InfoTips Er det noen i livet ditt som du vil gjerne være utelukkende knyttet til, men som ikke virker interessert? Eller kanskje har du ditt hjerte satt på fyren som har bestemt at engasjement ikke er svaret for dem. Det er flere ting du kan gjøre for å gjøre en forskjell i utfallet uten å gå over bord og skremme daglysene ut av ham. Før du leser videre, la oss være klar over at du ikke egentlig kan få noen til å gjøre noe de ikke vil gjøre. MEN, du kan justere sin interesse, forandre seg og vise dem en fremtid av muligheter som de kanskje ikke har ellers utforsket.

Det er viktig å starte forholdet slik at du opprettholder kraften. Du har kanskje ikke begynt på den måten, men hvis du gjør subtile endringer i løpet av de kommende ukene, kan du få strømmen tilbake. Menn ønsker å være i relasjoner med kvinner som er selektive om hvem de daterer. Hvis kvinnen vil date noen, blir mannen ved definisjon ikke respektert eller respektert. Menn er ikke tiltrukket av kvinner som prøver å overbevise dem om noe, men i stedet tiltrekkes kvinner som lever etter visse standarder.

Funksjonelt betyr dette at hvis en kvinne oppfattes av mannen som trenger sin kjærlighet og engasjement, er det et avslag, klart og enkelt. Men hvis kvinnen opprettholder sin egen følelsesmessige plass, har sine egne venner og «inkluderer» ham i livet sitt, i stedet for å insinuere seg i hans, er dette veldig attraktivt. Nå er mannen i stand til å være jegeren og ikke den jakte, noe som også betyr at kvinnen ikke gir seg til enhver som passerer sin vei.

Dette er bare en måte å få mannen til å tro at det er all sin idé, og det er en ferdighet som kvinner har brukt i århundrer. Dessverre, i en alder når kvinner er mer sannsynlig å snakke enn å forandre noen andres, har denne ferdigheten blitt rusten. Ikke en av oss liker å føle seg som om noen krever noe av oss, vi ikke ønsker å gi eller manipulerer vår oppførsel. Derfor er det så viktig at når du lever det livet foran ham, er du ærlig og autentisk om det. Du går ikke ut med dine kjærester for å gjøre ham sjalu på tiden han ikke bruker med deg – du gjør det fordi du ærlig vil.

Når du ærlig kan leve et sterkt og uavhengig liv, vil din holdning og holdning gjenspeile det. Det blir ikke fakket. Og hvis fyren bestemmer at du ikke er personen for deg, har du venner og sosiale aktiviteter til å falle igjen.

Tenk tilbake til en tid da noen ville at du skulle være i et forhold med dem, og du var ikke interessert. Kanskje det var en fyr som ønsket å være din sønn eller en kvinne som ønsket å være din venn. Av en eller annen grunn følte du ikke at du klikket med denne personen. I hvilken grad de prøvde å overbevise deg om at vennskapet eller forholdet ville fungere, var hvor vanskelig du prøvde å komme seg unna.
Og det samme gjelder mannen du vil være din SÅ. Se på det fra hans synspunkt for å gi deg selv en kjempechans for suksess.

En annen strategi er å la fyren vite hva du vil, og hold deg til dine våpen. Spør fyren hva han vil i et forhold (enten etter flere datoer eller når du bare er venner – ALDRI på de første par datoene!) Og så fortell ham hva du vil. «Jeg vil ha noen som kan være min beste venn, få meg til å le, nyt de små tingene i livet sammen, gå på kino, reise og ha godt sex».

Når han vet hva du vil, og du tror hva du vil, vil han vite om du kan leve opp til standarden. Du har satt baren, sett en standard og det er klart. Det er det du vil ha. Det er ingen spill og ingen gjetning. Hvis han ikke har bedt deg om en date, får det ham til å tenke på at du er virkelig forholdsmessig, og hvis du er i begynnelsen av et forhold (etter minst 4-5 datoer) størkner det for ham hvis du og han er kompatible .

Hvis du har sjansen til å møte venner og familie, gjør du et godt førsteinntrykk. Hvis du kan komme sammen med venner og familie, er det et stort skritt for å forbedre potensialet for et langsiktig forhold. Men hvis du ikke tror du kan komme sammen med vennene dine og familie, ta en annen sterk titt på fyren. Eplet faller ikke langt fra treet. Han henger rundt med folkene som er mest som han, og han er som sin familie.
Ikke overbevise deg selv om at du vil ha en mann som ikke lever opp til det du vil, fordi du vil være ulykkelig og elendig etterpå. Du har verdi, og du bør vite det. Når du vet, det vil han også.

Hvis du likte å lese denne artikkelen, vennligst abonner under for å bli varslet når lignende artikler er lagt ut på denne bloggen: