Det er dessverre ikke alle romantiske relasjoner til slutt vil føre til ekteskap. Å vite dette faktum, må du lære hvordan å vite når du skal avslutte et forhold. Avskjed måter med partneren din ville bety at alle deres engasjement og innsats du har strømmet til dette forholdet til å gå hele veien ned avløp. Imidlertid, det er ikke noen mening å tvinge deg selv til å fortsette i forholdet hvis du er ikke er ment til å være med denne partneren til å begynne med. Avskjed måter kan bare være det eneste alternativet til venstre.

Hvordan vet du når du skal avslutte forholdet?

Likevel, mange mennesker har en tendens til å stole på å bryte opp som en måte å løse sine problemer. Dette er fordi de rett og slett ikke har viljestyrke og oppløsning for å prøve å løse problemene. Selv om de ikke har viljestyrke og oppløsning, mange ikke kunne tåle de påfølgende skuffelser når de prøvde igjen og igjen for å løse problemer, bare for å se enda flere feil som medfører. Men bare hvis de prøvde til slutt vil de vite om begge er ment å være sammen.

Ett unntak er mot kjærlighet misbrukere. Det jeg mener er en partner prøvd alle hans/hennes beste for å holde forholdet intakt, og har brukt enorme tid og innsats i håp om å oppnå dette utfallet. På den annen side, den andre partneren ikke gjør noe for forholdet. De er enten pessimistisk, eller prøver å dra nytte av den ene prøver hans/hennes beste for å redde forholdet. Det er ingen vits å opprettholde et forhold med denne personen. Du kan like godt en del måter med dem.

Mens det er lett å vite når du skal avslutte et forhold med kjærlighet misbrukere, er det kanskje ikke så enkelt å avgjøre med andre typer forhold. Det finnes situasjoner der logikk og rasjonalitet forteller deg at du trenger å bryte opp med din partner, men dine følelser forteller deg ikke til. Men hvis ting er forlatt uten tilsyn som det er akkurat nå, enda mer problemer skal oppstå senere. Problemet er hvordan å vite når du skal avslutte et forhold som dette?

For eksempel, hva hvis partneren din er å bedrive hor med en annen person?

Vel, mens utroskap ikke danne grunnlag for skilsmisse i mange tilfeller betyr det ikke nødvendigvis at utroskap er bundet til skilsmisse. Du må først finne ut om det er likevel verdt det å bære på forholdet. Ta en titt på grunn fører til din partner er et svik. Kunne det bare være din partners behov? Er det en måte å løse dette?

Et annet faktum å vurdere, er om noen av dere er villige til å tilgi og viktigere, glem dette faktum. Kvinner har en tendens til å føle seg ekstremt vondt i dette slå av hendelsen fordi når en kvinne gir seg til en mann, hun forventer at hennes mann er lojalitet. Mesteparten av tiden, svik er for smertefulle til å tilgi. For menn, mindre tilgivende de ville ikke lenger stole på sin partner. Selv om han kunne det, er det sannsynlig at det er umulig for ham å glemme dette illojalitet.

Begge ville du trenger å sitte ned og snakke om dette problemet, og forsøker å vite din partner, all over again. Hvis du finner ut at din nåværende partner er ikke hvem du ønsker å tilbringe resten av livet med, eller du ser noen bedre, snakke om dette med din partner. Prøv å avslutte forholdet fredelig, selv om du føler deg såret dypt inne.

Det er utfordrende å opprettholde et forhold etter en slik vending. Imidlertid, hvis du stole på at dette forholdet er verdt din innsats for å opprettholde, og du virkelig elsker den personen du er med, stole på meg at du skulle samarbeide bedre sammen og prøve ditt beste for å holde forholdet. Det er bortkastet å avslutte et forhold unødvendig.