Internett eller internett dating er en glimrende måte å tilfredsstille noen uten å komme til å styre baren eller klubbscenen. Når du går inn i et chatterom, kommer du til å forstå noen og snakke med dem, for å kunne avgjøre om du ønsker å snakke med dem eller date dem i det offline-virkelige livet.

Du vil kunne kommunisere og bli kjent med en god del noen klager over, uten å komme til å forlate huset ditt. Utsiktsaspektet utføres derfor sterkt lavere, noe som gir både en mulighet til å basere attraksjonen på mye dypere verdier.

Det aller første inntrykket du tillater, avhenger hovedsakelig av hvordan du representerer deg selv og kommuniserer online med ordene du bare skriver inn. Du må være klar over flere ting for din egen personlige sikkerhet skjønt. Heldigvis er de super enkle å fullføre når du er en anonym datamaskinbruker. Bruk bare litt god fornuft før du møter enkeltpersoners virkelige eksistens.

Bruk alltid en make tro online navn eller «håndtere». Prøv å bruke e-postadressen som enkelt kan endres eller slettes. Gi aldri ut prosjektene din nåværende e-postadresse eller kanskje din gateadresse på internett. Dette er ikke bare for å beskytte deg selv fra personen du snakker med, i situasjon de har i ærlige motiver, men i tillegg online lurkers. Du vil finne enkeltpersoner, noen veldig flinke mennesker, som vil avlytte i nettpraten din, og bruke all informasjon som de kommer til sin fordel. Dette skjer ofte uten at en eller annen nettprat partner vet det. Gjør bruk av en «Hot mail, Yahoo eller Gmail» ta hensyn til dette.

Du må selvfølgelig være sannferdig om informasjonen du bare gjør online. Ditt kjønn, alder og by du bare bor i, er generell nok til å bli ubrukelig for nettbaserte hackere, men klart viktig at du din chatpartner. Bare unngå å gi telefonnummer, adresser osv

Vær sannferdig når du kommuniserer med noen på nettet. Mange av de viktige hvis du snakker og ser etter en potensiell dato. Begynner å lyve om bildet ditt, det du gjør, dine interesser eller annen privat informasjon, ville ikke være et utmerket utgangspunkt for et mulig forhold. Tenk alltid, la oss si at denne personen kan være den ene, vil du at disse vil vurdere noe du ikke er, eller til og med den virkelige deg? Husk at du til slutt møtes i materiell eksistens hvis det går videre, hvordan opplever du noen som har løyet for deg? Gi samme høflighet som du bare forventer.

Forventer heller ikke fra noen som du møter i et chatterom. Husk at du ikke vet hva de liker, så det er best å vente og aldri ordne en offline dato etter den første chatten. Oppsett online datoer et par ganger, for Internett chatting før du bestemmer deg for å akseptere møte inne i en offentlig plass for noe uskyldig som kaffe. Alltid la veien for å unngå det i et første møte.

Hvis du bytter bilder som har en potensiell dato som du bare møtte på nettet, kan du bruke et nåværende bilde som virkelig viser det du ser ut som nå, og aldri en fra tjue år siden når du var promenadedronning. De vil gjerne forstå hva du ser ut som nå.