En av de mest fantastiske verktøyene som brukes til å flirte med kvinner og gjøre dem tiltrukket av deg, er din mobiltelefon, nå med brukervennligheten til de fleste smarte telefoner og deres evner til å gjøre kommunikasjon og teksting ekstremt enkelt, de fleste jenter går å bruke dem til å vite mer om deg og til og med å teste deg.

For eksempel, hvis en jente virkelig liker deg, vil hun først prøve å kjenne deg over telefon, så ut av ingensteds, kommer hun til å begynne å smsere deg og være «provoserende» til deg!
Hvis du ikke kan håndtere disse situasjonene, vil jenta bare bli lei av deg og hun vil løpe bort!

Du vil aldri høre fra henne igjen!

Og det viktigste elementet i teksting jenter er hvordan du starter samtaler med dem, du kan ikke bare sende henne en «hei, hvordan har du det?» Tekstmelding, alle gjør det, og hun vil bare bli lei av deg med det samme!
Du trenger noen ekte samtale forretter for teksting jenter som vil fungere bra fra begynnelsen.
Dette er hva jeg skal dele med deg, min egen samtale starter jeg bruker med jenter, jeg garanterer deg at hvis du begynner å bruke disse fantastiske åpningslinjene, kommer jenter til å bli avhengige av deg veldig raskt.
Men du må forstå at hvis du ikke er virkelig selvsikker og en veldig moden person, kan du forføre jenter over tekst, men når de møtes personlig, blir de skuffet!

Derfor anbefaler jeg deg sterkt å begynne å lese om å bli mer selvsikker og vite å tiltrekke seg jenter på den riktige måten. Det er den beste investeringen og den viktigste kunnskapen du trenger for å ha et godt romantisk liv.

Så, den første samtale starteren for teksting jenter er «wussup!»

Jeg har lært en flott teknikk fra en naturlig fyr, som bare er det beste jeg kjenner i møte og dating jenter, han fant ingen rutiner eller teknikker, han var bare naturlig!

Når jeg ville sitte med ham, ville jeg få massevis av kunnskap og en av de beste tipsene han ga meg, var å forkorte fraser og uttrykk med jenter!

Jeg er sikker på at dette kommer til å se rart ut mot deg, men jenter er tiltrukket av gutter som er dominerende, og jo flere ord du skal bruke i setningene dine og kommunikasjonen, desto svakere og «prøver» kommer du til se fordi du kommer til å dukke opp som du vil overbevise folk, noe som er en dårlig ting å gjøre hvis du vil være attraktiv!

Du må holde deg unna overbevisende jenter om deg, derfor er det beste samtalestart når teksting jenter er «wussup!», Og jeg mener ikke «hva skjer»? Nei, det betyr jeg «wussup».

Når du vil skrive en jente, bruk alltid den, du kommer til å se ekstremt forskjellig fra loserne der ute, og jenter kommer til å fortsette å spørre seg om selvtillit og din sterke «manerer»!

Unødvendig å fortelle deg at jenter er tiltrukket av dårlige gutter, og hyggelige gutter vil aldri si «wussup» til dem, de vil alltid prøve å respektere dem og være ekstremt milde, noe som ikke er den beste teknikken som skal brukes til å starte samtalen med dem.

Den andre samtalen starter når teksting en jente er «våkne opp!»

La oss være ærlige, jo mer du høres og ser uvanlig ut, jo flere jenter vil respektere deg og finne deg attraktivt, bare gå på gaten i noen få minutter, og du kommer til å bli oversvømt med «uformelle» og «vanlige» gutta!

De er overalt, de er alle kledd på samme måte og de snakker alle på samme måte!
Hvis du vil tiltrekke seg jenter, må du bli annerledes, og den beste måten å gjøre det på er å få et glimrende førsteinntrykk på dem, når du skriver «våkne opp!» Til en jente, forstår hun ikke hva du mener og hun vil prøve å få deg til å forklare det for henne!

Ikke, la henne bli overrasket over deg og la henne bli «sjokkert» av dine oppførsel.
Den tredje fantastiske samtale starteren kaller jenter «dude».

Dette er en av mine favorittstartere jeg bruker når du smser jenter, jeg ville bare skrive: «wussup dude!»
Jenter elsker det, de vil svare meg tilbake nesten umiddelbart, og de skal fortsette å snakke med meg lenge, jeg vil bli deres nummer én prioritet.

Men det du trenger å forstå her er at det å starte en tekstsamtale med jenter er det enkleste, det vanskeligste er å holde det interessant og holde henne tiltrukket og fascinert av deg.