Når et par er å snakke skilsmisse, de trenger å sitte ned og ærlig spørre seg selv om de fortsatt elsker sin ektefelle. Hvis svaret er ja, da er det håp, og med litt arbeid, et nytt liv sammen kan begynne. Det første trinnet for å «Hvordan å stoppe min skilsmisse» har nå blitt tatt.

Kjærlighet er et utrolig mirakel.

Først og fremst, du både trenger å gå tilbake separat, og finne ut hva som er galt i forholdet, og hvordan fikk du til det punktet.
I en hast? Vi har gjort undersøkelser for beste råd!

Alltid huske på, at det tar to personer for å få et ekteskap til å fungere, det tar også med to personer for å bryte det i stykker. Skjønner at du kan være på feil også.
Når du har funnet ut hva som gikk galt, og at dere ønsker begge å gjøre ting riktig, og finn et rolig, nøytral sted å møtes og snakke om dine problemer i en ikke-konfronterende måte. Husk at du var venner en gang, og du kan bli igjen. Tenk på dette møtet, som om du var gamle venner som har mistet kontakten med hverandre. Helt ærlig, du er.

I løpet av denne dialogen, kan det være veldig lett å direkte klandre din ektefelle for den urett som i ekteskapet. Men husk, hvis du begynner å peke fingre, hva tror du din ektefelle vil gjøre? «Uten god hensikt, du kan ikke tegne et godt resultat». Ha mot til å forbli rolig og samlet, eller det vil være umulig å finne et felles ståsted.

Den ultimate råd for å stoppe din skilsmisse! Klikk her.

Husk å gi din ektefelle plassen de trenger i løpet av denne diskusjonen, og de vil være mer tilbøyelige til å gi deg den plassen du trenger. Gi dem sjansen til å si hva de trenger å si, uten avbrudd, og de bør ha råd du den samme høflighet.

Etter at du er ferdig med å snakke, både av deg bør være fra hverandre en stund for å tenke på hva din ektefelle har sagt. Sett deg selv i deres situasjon og prøve å se ting som de har vært å se dem. Ved å gjøre dette, bør du bedre være i stand til å forstå hvordan din ektefelle er følelsen og dette vil hjelpe deg både å forstå hvor kilden til problemet(e) stammer.

Bare vet at ingen er perfekt.

Når du både har hatt tid til å tenke på hva den andre sa, og hvordan de føler det virkelige arbeidet begynner. Siden du nå vet hva problemet var, kan du begynne å avhjelpe situasjonen, og gå videre. Det kan ikke alltid være lett, men ingenting i livet som er verdt å ha er enkelt. Det faktum at to av dere har satt seg ned og rolig diskutert ekteskapet og er begge villige til å arbeide på det, er et stort skritt i riktig retning. En viktig nøkkel er å tilgi. For i tilgivende, vi er tilgitt.
Den eneste måten å «stoppe min skilsmisse», og gå videre på en meningsfull, kjærlig forhold er å huske på at kjærlighet, og tiden kan lege alle sår.