Finne deg selv i et forhold ganske enkelt av seg selv innebærer ganske mye arbeid samt levetid engasjement. Men hvis du bygger en lang avstand relasjon er utvilsomt mye tøffere. Ikke alle er vellykket og som et resultat av bare noen slå den inn lykkes. Du vil finne flere ting som du faktisk trenger å se på for å overvinne lang avstand relasjon problemer.

Å kjenne hverandres forventninger

Identifisere i mellom din partner. Å kjenne hverandres forventninger kommer til å være den første løsninger for å finne ut hva de skal forberede seg til rett før konflikter oppstår. Sannferdig fortelle din partner akkurat hva god omsorg og engasjement du er ute etter. Når den forventede verdier er bestemme, hver og en vil finne ut enten kan det være egnet for deres unike behov og også hvis du regner med at han eller hun kan gå sammen med dem.

Innstillingen en tidslinje

Opprette en begrensning på hvor mange år dette lang avstand mellom deg og din partner kan bli et problem. Stress vil trolig bli redusert, forutsatt at du vet at dette er akkurat ikke permanent. Innstillingen en tidslinje, kanskje til og med forsøksvis, vil redusere noen følelsesmessig stress slutt.

Jevnlig kontakt

Være i kontakt ofte og snakker om hver dag hendelser som du opplevde kan hindre den andre vekk fra følelsen isolert rett fra forholdet. Gjennom samtaler, som inkluderer alt som er gjennomført sammen med familiemedlemmer så vel som venner, ting som du vil være foretak i ditt fremtidige liv. Nærhet og varme innenfor de enkelte ekteskapelig forhold kan gi veiledning selv med lange avstander mellom deg og din partner.

Opprette en romantisk ting

Opprette en romantisk ting når du er ute av stand til å alltid være sammen med hverandre, som innlegg gaver, håndskrevne brev eller dikt. I dag, via internett, kan du sende e-post, live chat og video call for enkelt å koble til med dine lang avstand partner. Selv om du ikke kan være av fysisk romantisk når du er borte fra hverandre, det er lett å stille, action inne partnere som kommer til å føle kjærlighet og romantiske bestrebelser. Det virker som du er mindre mil unna, i ånd, sammen med ditt utseende.

Stole på din partner

Stole på din partner uten noen mistanker eller noen tvil. Det er faktisk et sentralt punkt i eventuelle spesifikke forhold, etter å ha sagt at, det vil trolig være skadelig gjennom en vellykket langdistanse forhold. Troverdighet, overbevisning og vil komme med en viktig rolle for å generere det arbeidet.

Kontroller at øyeblikket sammen opphører med en god replikk

Kontroller at øyeblikket sammen opphører med en god replikk og også med tillit av kjærlighet, før du velger som trenger å skilles igjen. Du vil oppdage mest sannsynlig være ganger du kommer til å snakke om alvorlige vanskeligheter som vil ødelegge den korte tiden du har sammen med hverandre, selv så, det ville ikke bli hjulpet. Ta det ut og det kommer til å bli avsluttet med det.

Optimalisere tidspunkt for når du sammen

Planlegging noen møter og turer når tiden tillater vil gjøre en lang avstand relasjon arbeid. Hver gang du har sjansen til å være i stand til å sammen, optimalisere tid som du har. Snakk om kjærlige følelser og også ting å gjøre når du er i stand forbundet med å se, og i virkeligheten berører hverandre. Komme i fysisk kontakt er svært nødvendig i denne sammenhengen, siden muligheten sannsynligvis ikke vil være det.