En chatrom moderator eller skjerm fordi de noen ganger er kjent, inkluderer et unikt ansvar. De er ansvarlige for å sikre at chatrommet er virkelig en rut å snakke inn. Hver dag logger mange mennesker inn på de mest populære chat-stedene. Et område moderator trenger å se ikke bare hva som blir oppgitt i chat room lobby siden, men hvis chatterommet gjør det mulig for webkameraer, må de også klikke på hvert enkelt kamera for å sikre at det som sendes åpent i rommet, er tillatt. Denne spesielle rollen er ikke så lett som mange tror. Men hvordan kan du være en chatmod?

Før de blir ansatt som moderatorer, må de søke. Det første trinnet i å lykkes som en moderator er at du må være et snakk fra rommet du trenger å overvåke. Så hvis du ønsker å moderere for alle rom som kalles «teen chat», må du chatte i ungdomspraten. Du må sørge for at du bare oppfyller alle aldersbehov før du bestemmer deg for å søke. Hvis du er tenåring, kan du ikke søke om omgivelser som er for personer 18 år og eldre. Det samme gjelder hvis du er voksen, kan du ikke få et tenåringsrom. Tilbring mye tid på å chatte i ditt interesserte rom. Sørg for at andre blir kjent med deg faktisk bra. De kan bare gjøre dette hvis du skal chatte konsekvent og samhandle andre i chatterommet. Det vil hjelpe når andre chat-moderatorer og ledere kjenner deg. Hvis du er i stand til å bli venner sammen, vil søknaden trolig bli akseptert. Sørg for at du forstår chatteromreglene, se andre moderatorer, få jobben, dette skal hjelpe deg når du er mod.

Når du er forberedt på å søke, må du kontakte chatroom administratoren, når det ikke er noen kontakt med nettstedets administrator. Det kan gjøres via privat melding eller e-post. Noen steder har fora eller diskusjonsfora. Lag et kallenavn, helst nøyaktig det samme kallenavnet du bruker i chatterommet. Når du går med i forumet, se etter den bestemte administratoren fra chatrommet du må mod og meld deg til ham eller henne. Søk i forumene også som noen ganger er det en tråd som forklarer hvem du skal ta kontakt med og bare hva du skal innlemme i søknaden. Ikke opprett en tråd eller publiser om å forsøke å moderere. Dette er virkelig frowned upon. Nøyaktig hva sier du i søknaden din?

Noen viktige ting å si er kallenavnet du bruker i chatterommet. Nevn hvor lang tid du har til å chatte i rommet. Dette kan vise aktivitetsnivået ditt. Admins søker vanligvis etter personer som er mest aktive. Gi dem beskjed om hvor mange timer du kan forplikte seg til å moderere. Ikke lyv om hvor lenge du er i stand til å modere på deres vegne. Gi dem beskjed om hvilket land du er fra. Noen ganger kan de trenge personer fra forskjellige tidssoner som kan dekke ulike anledninger. Og til slutt, la dem få vite hvorfor de burde plukke deg. Så hvorfor stikker du ut fra andre? Har du erfaring? Hvilke ferdigheter vil du ha som vil gi bedre mod sammenlignet med søkeren før du bestemmer deg for?

Får du kompensasjon? Nei. Alle moderatørposisjoner på chatteringssteder er frivillige. Du blir ikke kompensert. Du vil hjelpe hvis du har tid fra dagen din. Hva er tingene som snakker mot?

En chat-mod som påpekt tidligere styrer et bestemt chatterom eller siderom. De skanner raskt chat lobbyen og webkameraer for å sikre at alle chatter på riktig måte. Hvis du legger merke til noe som bryter retningslinjene for eksempel noen som sender e-postadresser på primærsiden, må du utstede et par advarsler som ber individet om å forhindre. Område fra personens navn inne i advarselen og la dem få vite hva de gjør det er ikke tillatt. Her er et godt eksempel: «Tom, vær så snill å slutte å levere din nåværende e-postadresse, det er ikke tillatt, og når du fortsetter, må du kanskje sparke deg ved hjelp av dette rommet.» Når de vedvarer og du har utstedt flere advarsler, kan du gå å sparke forbrukeren ut. Et spark er virkelig et midlertidig forbud. Når en er sparket, vil de ikke kunne gå på chatterommet igjen til en administrator fjerner IP-adressen i sparklisten.