Ikke mer er personlig eller til og med telefonens primære kommunikasjonsformer, det er nå mest utført av tekst. Det er vanlig at disse besøkende ønsker å bruke en identisk type kommunikasjon når de søker etter eller handler på nettet. Den skriftlige teksttype-typen kommunikasjon er virkelig en metode for bedrifter å oppnå en økende populasjon av kunder, som er kjent som Live Chat.

Å få live chat online øker sannsynligheten for at forbrukerne bruker ekstra tid på nettsiden og blir mot målet, dvs. å kjøpe. Problemet er da hvordan du implementerer live chat online som er både økonomisk og gir resultater? Svaret er å delegere snakke med noen som har erfaring innenfor denne unike kundesupportopplevelsen. Her er tre gode grunner til å delegere live chat.

Dedikerte og spesialiserte agenter

Mens en outsourcet partner, kan selskapene avhenge av utholdenhet for denne funksjonen. I motsetning til salgsavdelinger hvor agenter kan svare på telefoner, reagere på e-post sammen med annen korrespondanse, er outsourcede chatteam ofte fokusert på å bare ta samtaler. Dette gjør at agenten kan bli spesialist i chat. Jo større chatter de krever et selskap, jo større er kunnskapsrike fra tjenestene og produktene de blir.

Hva er verre i disse dager å få live chat online? Få live chat, men ingen klar til å svare når en kunde trenger hjelp. Når dette skjer, vil de fleste forbrukere bare forlate nettstedet og gå andre steder. Outsourcing live-snakk med noen vil hjelpe deg med å sørge for at ingen kunde noensinne blir uskadelig. En aktiv chat-telefonsvarertjeneste har en gruppe tilgjengelig 24 × 7, med agenter som kan ta flere chatter samtidig. Er du klar over at de fleste agenter kan behandle ca 800 chatter hver måned?

Rimelig og umiddelbar resultater

Prisen på ansatte er vanligvis blant de største utgiftene i en organisasjon. Det er ikke bare lønnsprisen, men rekruttering, sysselsettingskostnader, arbeidsplass, utstyr og også infrastrukturen som er nødvendig for å hjelpe dem. Chat outsourcing-partner konsentrerer seg om ledelsen, slik at selskapet kan være oppmerksom på, er et resultat av chat og definere den typen erfaring du ønsker disse potensielle kundene å ha gjennom chat.

Kostnaden i outsourcet chatteamet bør ikke betraktes som en kostnad, men fordi en god investering. Chat er en ting som gir umiddelbar avkastning, og med hensyn til fortjenesten fra tjenesten eller produktet, har du nok penger i et par effektive chatter eller en effektiv chat. Avkastningen på investering på outsourcing chat-tjenester er innarbeidet i utallige prosent.

Chatoperatører er ikke bare kundesupportrepresentanter

Selv om du vil se likheter i løpet av disse to, oppretter en god kundesupport ikke alltid en god chat-operatør. I mange salgsavdelinger, er programvare laget for agenter for å fullføre svært lite skrive som du muligens kan for å redusere gjennomsnittlig samtale tid. Kommunikasjon er tydelig muntlig, slik at du enkelt kan vite hva den som ringer er påkrevd og enkelt å dele en elskverdig, nyttig tone.

I samtalen håndteres all kommunikasjon via skriving, derfor må agenten skrive raskt, bruke riktig grammatikk, tegnsetting og stavemåte. De må gjøre det mens de møter de besøkende behov, formidle en elskverdig og nyttig tone og få det gjort i tide. For chatter er de fleste spørsmål generiske og kan forutsies. Dette er når vanlige spørsmål er avgjørende for å styre chatteam i å hjelpe besøkende. Jo flere agenter tjener et nettsted, jo mer kunnskapsrik de blir.